TOLONG ISI HANYA BILA BERSEDIA UNTUK BAYAR.DON'T BACK OUT SELEPAS ISI FORM!KESIAN SAYA!

Name:
Email Address:
Contact No:
Address:
Quantity & Price: 1 kotak-3 botol(RM60)
2 kotak FREE 1 kotak(RM130)
5 kotak(15 botol)-RM150
7 kotak(21 botol)-RM200
Jadi AGEN kami>50 botol(email kami di ayusejukcream@gmail.com)
Pay Via:
How do you hear about us? Dimana anda mendapat tahu tentang Ayu Sejuk?

Terima kasih kerana membuat tempahan.Sila tunggu feedback dari pihak kami  kurang dari 24 jam.(hubungi 013-4298826 jika kami lambat respon)


Form provided by Freedback.

Tentang Ayu Sejuk Beauty Cream

Ayu Sejuk Beauty Cream
No. Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM): NOT110200925K

Ayu Sejuk adalah sejenis krim serbaguna yaang boleh digunakan untuk membersihkan kulit kita..

Krim ini terbaik kerana berunsurkan alam semulajadi dan kaya dengan khasiat vitamin..

Selain itu,krim ini boleh digunakan untuk mengurangkan kegatalan muka&badan akibat resdung.

Ada juga customer yang menggunakan krim ini untuk menghilangkan jerawat,jeragat serta kulit yg berminyak.

Saya amat sarankan anda supaya sentiasa apply krim ini pada wajah sebagai sunblock supaya kulit tidak terbakar akibat sunburn.

Oh ya,jika bayi anda ada masalah ruam pada badan atau muka,sapulah krim ini..inshaAllah berkesan untuk kulit bayi dan kulit sensitif..

Sebarang pertanyaan atau kemusykilan bolehlah berhubung terus dengan saya.
:)

Bella;Deena;0134298826

Tracking number(POS LAJU)

EN313770544MY-FATIHA(KELANTAN)
EN249574800MY-KAMARUDIN(KELANTAN)
EN249693926MY-ABDUL HALIM(BANGI)
EN138285530MY-AMIRA(KULIM KEDAH)
EN267350278MY-ABDUL HALIM(BANGI)thx dear for the twice time!
who's next?

EN479408846MY-HASMAH(IPOH)

Wednesday, February 1, 2012

Betul ke Ayu Sejuk Berkesan??

Salam..hye..semua sihat??harap² takda lah yang sakit demam hari ni eh..hehe..Kalau ye pun takpe..dugaan untuk menguji tahap kesabaran kita semua tu..
Okaylah..
Ramai orang tanya saya adakah Ayu Sejuk ni betul² berkesan..so jawapannya memang 100% berkesan!Dijamin  oleh company kita bertempat di Sg Petani..Cuma persoalannya cepat atau lambat..Kulit manusia ni berbeza-beza..Oleh itu janganlah sedih kalau ada antara customer saya yang belum nampak kesan macam yang dikehendaki hanya baru seminggu guna..Ada customer 2 hari kesan bintik hitam dah hilang...Itu kerana kulit dia jenis yang cepat bertindak dgn krim Ayu Sejuk..Buat customer yang masih belum nampak kesan jangan mudah melenting ye awak..Guna dengan cara yang betul...InshaAllah kita akan dapat melihat kesan terbaik dalam masaa yang singkat..Cuma janganlah awak hari ini guna,esok tak guna..Hari² kena la pakai krim tu..Sampailah dah nampak perubahan,baru la boleh selang²..Allah sentiasa bersama dengan orang² yang bersabar..

Sila klik link ni kalau nak tengok cara guna yang betul..
CARA MENGGUNAKAN KRIM AYU SEJUK DENGAN BETUL

klik kalau nak tengok pulak testimoni customer Ayu Sejuk
TESTIMONI CUSTOMER YANG MENGGUNAKAN AYU SEJUK
TESTIMONI LAGI
TESTIMONI PRINTSCREEN DARI FACEBOOK



p/s:Sekarang makcik saya dah mula guna krim ni..InshaAllah kalau dah ada perubahan saya akan tampal kat sini untuk sama² kita lihat ya!

Till then,
Wassalam

Bella/Deena-0134298826

No comments: