TOLONG ISI HANYA BILA BERSEDIA UNTUK BAYAR.DON'T BACK OUT SELEPAS ISI FORM!KESIAN SAYA!

Name:
Email Address:
Contact No:
Address:
Quantity & Price: 1 kotak-3 botol(RM60)
2 kotak FREE 1 kotak(RM130)
5 kotak(15 botol)-RM150
7 kotak(21 botol)-RM200
Jadi AGEN kami>50 botol(email kami di ayusejukcream@gmail.com)
Pay Via:
How do you hear about us? Dimana anda mendapat tahu tentang Ayu Sejuk?

Terima kasih kerana membuat tempahan.Sila tunggu feedback dari pihak kami  kurang dari 24 jam.(hubungi 013-4298826 jika kami lambat respon)


Form provided by Freedback.

Tentang Ayu Sejuk Beauty Cream

Ayu Sejuk Beauty Cream
No. Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM): NOT110200925K

Ayu Sejuk adalah sejenis krim serbaguna yaang boleh digunakan untuk membersihkan kulit kita..

Krim ini terbaik kerana berunsurkan alam semulajadi dan kaya dengan khasiat vitamin..

Selain itu,krim ini boleh digunakan untuk mengurangkan kegatalan muka&badan akibat resdung.

Ada juga customer yang menggunakan krim ini untuk menghilangkan jerawat,jeragat serta kulit yg berminyak.

Saya amat sarankan anda supaya sentiasa apply krim ini pada wajah sebagai sunblock supaya kulit tidak terbakar akibat sunburn.

Oh ya,jika bayi anda ada masalah ruam pada badan atau muka,sapulah krim ini..inshaAllah berkesan untuk kulit bayi dan kulit sensitif..

Sebarang pertanyaan atau kemusykilan bolehlah berhubung terus dengan saya.
:)

Bella;Deena;0134298826

Tracking number(POS LAJU)

EN313770544MY-FATIHA(KELANTAN)
EN249574800MY-KAMARUDIN(KELANTAN)
EN249693926MY-ABDUL HALIM(BANGI)
EN138285530MY-AMIRA(KULIM KEDAH)
EN267350278MY-ABDUL HALIM(BANGI)thx dear for the twice time!
who's next?

EN479408846MY-HASMAH(IPOH)

Wednesday, November 24, 2010

CARA MENGGUNAKAN AYU SEJUK BEAUTY CREAM(MASALAH JERAWAT/PARUT JERAWAT/KESAN HITAM /KETIAK,PEHA HITAM/RUAM BAYI)

UNTUK MASALAH JERAWAT INI CARANYA:

1.Basuh muka dengan pencuci muka anda.xkisah anda pakai brand apa sekalipun.
2.lap kering2 then u sapu cream tu pada kawasan berjerawat.tak perlu sapu whole face kalau jerawat sikit2 je.
3.biarkan macam tu.xperlu basuh.
4.pakai 3hari berturut2 inshaAllah jerawat anda akan hilang.

UNTUK MENGHILANGKAN PARUT JERAWAT /BLACKHEAD/WHITEHEAD INI CARANYA:

1.Basuh muka dengan pencuci muka anda.xkisah anda pakai brand apa sekalipun.
2.lap kering2 then u sapu cream tu pada seluruh kawasan muka.sapu agak2 macam krim siang yang uol pakai tu.
3.biarkan kat muka sampai kering.
4.ambil kain towel yang bersih atau lagi elok guna kapas muka/facial cotton rendam dalam air suam,perah,then gosok pada muka anda.
make sure one way dari bawah ke atas.
(KALAU BLACKHEAD/WHITEHEAD KAT HIDUNG,GUNA DUA IBU JARI GOSOK PADA HIDUNG.GOSOK KUAT SIKIT TAU:P)
5.lepas sisa kotoran keluar terus cuci dengan air suam.kalau alah dgn air suam,guna air biasa je.
6.done!

UNTUK MENGHILANGKAN MASALAH JERAGAT HITAM INI CARANYA:

1.Basuh muka dengan pencuci muka anda.xkisah anda pakai brand apa sekalipun.
2.lap kering2 then u sapu cream tu pada seluruh kawasan muka.sapu agak2 macam krim siang yang uol pakai tu.
3.biarkan kat muka sampai kering.
4.ambil kain towel yang bersih atau lagi elok guna kapas muka/facial cotton rendam dalam air suam,perah,then gosok pada muka anda.
make sure one way dari bawah ke atas.
5.lepas sisa kotoran keluar terus cuci dengan air suam.kalau alah dgn air suam,guna air biasa je.
6.JGN LUPA,sapu balik cream tu pada muka macam krim siang atau alas bedak/foundation tu:)

UNTUK KULIT BIASA DAN YANG NAK NAMPAK AWET MUDA:P :

1.sapu as cream siang sebelum nak keluar ke mana2 je.
2.sapu as cream malam sebelum tidur.
3.that's all!:)

UNTUK MENGHILANGKAN RUAM LAMPIN/RUAM SUSU PADA BAYI ANDA INI CARANYA:

Sapu je pada kawasan ruam bayi anda.sapu agak2 la kan jangan over sangat.
biar je kay:)
Selalunya dalam 3 hari ruam bayi uol akan kering.(really recomended for babies yang ada ruam)

UNTUK MASALAH KETIAK BERBAU,KETIAK HITAM,CELAH PAHA HITAM INI CARANYA:

Sapu,dan gosok sebelum mandi sehingga keluar daki berwarna putih/kelabu.
Kalau boleh lepas gosok,mandi dengan air suam untuk effect bagus.lebih cepat hilang.


SETAKAT NI DEENA INGAT MASALAH NI JE,KALAU ADA LAGI,DEENA GTAU LATER ON.

JANGAN LUPA BACA TESTIMONIALS KAY:)

2 comments:

Alia said...

Assalamualaikum..
Kalau dh gunakan krim ni,blh ke slps tu gna bedak compact?

Bella Ayu Sejuk said...

Boleh sangat²:) Takde pantang larang ye sis..