TOLONG ISI HANYA BILA BERSEDIA UNTUK BAYAR.DON'T BACK OUT SELEPAS ISI FORM!KESIAN SAYA!

Name:
Email Address:
Contact No:
Address:
Quantity & Price: 1 kotak-3 botol(RM60)
2 kotak FREE 1 kotak(RM130)
5 kotak(15 botol)-RM150
7 kotak(21 botol)-RM200
Jadi AGEN kami>50 botol(email kami di ayusejukcream@gmail.com)
Pay Via:
How do you hear about us? Dimana anda mendapat tahu tentang Ayu Sejuk?

Terima kasih kerana membuat tempahan.Sila tunggu feedback dari pihak kami  kurang dari 24 jam.(hubungi 013-4298826 jika kami lambat respon)


Form provided by Freedback.

Tentang Ayu Sejuk Beauty Cream

Ayu Sejuk Beauty Cream
No. Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM): NOT110200925K

Ayu Sejuk adalah sejenis krim serbaguna yaang boleh digunakan untuk membersihkan kulit kita..

Krim ini terbaik kerana berunsurkan alam semulajadi dan kaya dengan khasiat vitamin..

Selain itu,krim ini boleh digunakan untuk mengurangkan kegatalan muka&badan akibat resdung.

Ada juga customer yang menggunakan krim ini untuk menghilangkan jerawat,jeragat serta kulit yg berminyak.

Saya amat sarankan anda supaya sentiasa apply krim ini pada wajah sebagai sunblock supaya kulit tidak terbakar akibat sunburn.

Oh ya,jika bayi anda ada masalah ruam pada badan atau muka,sapulah krim ini..inshaAllah berkesan untuk kulit bayi dan kulit sensitif..

Sebarang pertanyaan atau kemusykilan bolehlah berhubung terus dengan saya.
:)

Bella;Deena;0134298826

Tracking number(POS LAJU)

EN313770544MY-FATIHA(KELANTAN)
EN249574800MY-KAMARUDIN(KELANTAN)
EN249693926MY-ABDUL HALIM(BANGI)
EN138285530MY-AMIRA(KULIM KEDAH)
EN267350278MY-ABDUL HALIM(BANGI)thx dear for the twice time!
who's next?

EN479408846MY-HASMAH(IPOH)

Friday, November 26, 2010

PETUA LAMA UNTUK MENGHILANGKAN JERAWAT BATU

Assalamualaikoom semua!
Hari ini saya nak kongsi petua turun temurun dari nenek dan ibu-ibu untuk menghilangkan jerawat batu!

CARA PERTAMA:
Ambil telur putih, masukkan telur putih dalam bekas kecil
Ambil cebisan kepas kecil dan sapukan telur itu di kapas.
Letakkan di jerawat itu sebolehnya lakukan cara ini sebelum tidur
hasilnya jerawat itu akan melekat di kapas itu.

CARA KEDUA:
Cara yang paling popular, gunakan daun lidah buaya, ambil lendir dan sapu, jerawat akan terasa sejuk dan akan kecut sendiri, paling penting daun lidah buaya sama sekali sifar parut.
 

CARA KETIGA:
Cuci dengan air suam je muka awak tu.ni pakcik sedara saya sendiri amalkan.Hasilnya?Muka dia bersih dari jerawat batu..cuma bekas2 je yang tinggal..

Semua ini petua turun temurun dari orang tua2..kena la cuba sendiri.pokoknya kena rajin.tengok kulit wanita zaman P.Ramlee..semua cantik2..kulit halus mulus aje..zaman tu bukan ada krim apa suma.kan2??



Banyak lagi petua2 untuk menghilangkan jerawat batu ni..anda semua cuma perlu gunakan pakcik Google aje dan search!hehe :D
p/s:kalau malas sangat nak buat tips semua ni,alternatifnya guna AS je pomboley;P

SELAMAT MENCUBA YE KAWAN2!!

Lepas ni petua untuk menghilangkan jeragat pulak ok?tunggu tau!

credit to: http://www.tokeikedai.net.my dan IBU SAYA!

No comments: