TOLONG ISI HANYA BILA BERSEDIA UNTUK BAYAR.DON'T BACK OUT SELEPAS ISI FORM!KESIAN SAYA!

Name:
Email Address:
Contact No:
Address:
Quantity & Price: 1 kotak-3 botol(RM60)
2 kotak FREE 1 kotak(RM130)
5 kotak(15 botol)-RM150
7 kotak(21 botol)-RM200
Jadi AGEN kami>50 botol(email kami di ayusejukcream@gmail.com)
Pay Via:
How do you hear about us? Dimana anda mendapat tahu tentang Ayu Sejuk?

Terima kasih kerana membuat tempahan.Sila tunggu feedback dari pihak kami  kurang dari 24 jam.(hubungi 013-4298826 jika kami lambat respon)


Form provided by Freedback.

Tentang Ayu Sejuk Beauty Cream

Ayu Sejuk Beauty Cream
No. Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM): NOT110200925K

Ayu Sejuk adalah sejenis krim serbaguna yaang boleh digunakan untuk membersihkan kulit kita..

Krim ini terbaik kerana berunsurkan alam semulajadi dan kaya dengan khasiat vitamin..

Selain itu,krim ini boleh digunakan untuk mengurangkan kegatalan muka&badan akibat resdung.

Ada juga customer yang menggunakan krim ini untuk menghilangkan jerawat,jeragat serta kulit yg berminyak.

Saya amat sarankan anda supaya sentiasa apply krim ini pada wajah sebagai sunblock supaya kulit tidak terbakar akibat sunburn.

Oh ya,jika bayi anda ada masalah ruam pada badan atau muka,sapulah krim ini..inshaAllah berkesan untuk kulit bayi dan kulit sensitif..

Sebarang pertanyaan atau kemusykilan bolehlah berhubung terus dengan saya.
:)

Bella;Deena;0134298826

Tracking number(POS LAJU)

EN313770544MY-FATIHA(KELANTAN)
EN249574800MY-KAMARUDIN(KELANTAN)
EN249693926MY-ABDUL HALIM(BANGI)
EN138285530MY-AMIRA(KULIM KEDAH)
EN267350278MY-ABDUL HALIM(BANGI)thx dear for the twice time!
who's next?

EN479408846MY-HASMAH(IPOH)

Saturday, April 13, 2013

SENARAI STOKIS/AGEN/DROPSHIP AYU SEJUK BEAUTY CREAM

ASSALAMUALAIKUM..

Hello semua..lama sudah Bella tidak update blog..berhabuk sudah ni....Bukan apa sekarang busy update Facebook Ayu Sejuk Official kita haa...
Okay maaf..Uols still boleh isi form kat atas nih kalau nak order..no problemo!Lebih bagus sebab Bella boleh keep your record kan..
Bella tengok semakin ramai yg jual krim ni..Baguslah...Baru wujud persaingan sihat betul tak?hehe

Okay.Alhamdulillah dengan berkembangnya network kita maka dengan rasa rendah diri dan bersyukur Bella dah tambah stokis agen dan dropship agen....

Now Bella akan senaraikan my stokis,agen dan dropship agen untuk memudahkan semua membeli direct...Almaklumlah ada yang kurang gemar shopping online ni kan...Walaupun begitu kalau Bella ada tertinggal senarai nama kamu please let me know via sms k!




3 comments:

Anonymous said...

hai nak tnye ayu sejuk dgn dyara solution ni dpd syarikat yg sme ke?

Unknown said...

Mcmana nak jd ejen ayu sejuk?

Unknown said...

Mcmana nak jd ejen ayu sejuk?